About

De vrouw achter Kimpressionsblog

 

About Kim

Hoi, ik ben Kim! Een 29 jarige, prettig-gestoorde levensgenieter met een Bourgondische levensstijl en een onstilbare reishonger. Graag neem ik jullie mee op mijn knotsgekke en absurde reisavonturen. Mijn bucketlist is eindeloos lang en wordt beetje bij beetje afgevinkt. Daarnaast ben ik de trotste bezitter van enkele zeer eigenaardige karaktertwisten, heb ik een extreem gebrek aan geduld en een overdosis aan impulsiviteit.

Zelf ben ik actief in de reissector en probeer ik ieder moment aan te grijpen om er op uit te trekken. En op de momenten dat ik in ons Belgenlandje vertoef? (waar we overigens ook heel wat verborgen parels van steden hebben) Dan steek ik een klaagzang af van onbeantwoorde reisverlangens en drijf ik in gedachten af naar een volgend reisavontuur. Naast reizen en de wijde wereld ontdekken heb ik nog een tweede passie, namelijk fotografie. Voorlopig volg ik nog avondlessen om alle technieken onder de knie te krijgen. Maar beetje bij beetje leer ik de kneepjes van het vak kennen om die prachtige vergezichten nog beter op de gevoelige plaat vast te leggen.

Waarom kimpressions?

About Me

De wereld waarin we leven proberen te vatten is een onbegonnen werk. Maar het zou fantastisch zijn moest ik hier wat denksporen kunnen uitzetten om jullie nieuwe inzichten en zienswijzen te bezorgen. Het liefst van al wil ik mensen bij de kraag grijpen met mijn verhalen en inspireren om morgen zelf de wijde wereld in te trekken.

Ondanks dat de blogs zoals paddenstoelen uit de grond schieten, besloot, ook ik, in Februari 2016 een reisblog op te richten. Toch hoop ik mij op een bepaalde manier te kunnen differentiëren van de menig andere bloggers doormiddel van hier echt mijn eigen ei te leggen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en toch even blijven hangen om ook mijn stukje digitaal achief door te pluizen. Bedankt alvast om even langs te komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *