Awesome Maps – Bucketlist

Sratch, scratch, scratch

Jullie hebben ze waarschijnlijk wel al eens gezien, de scratch wereldkaarten. En deze bestaat nu ook in bucketlist variant. Het wegkrassen ervan is sowieso super fijn, want geef nu toe, kraslootjes zijn toch ook verslavend. Sratch, Scratch, Sratch, een hele aswolk later ben ik klaar. Zo veel nog te ontdekken! Say What? De Canarische eilanden staan niet op de kaart??? Ik wil mijn geld terug! NU! Voor die keer dat ik nog eens iets mag krabben. Oeps, beetje te ver gekrast…Schat: we moeten naar Montenegro! (damn ik had beter uitgeschoven op een spectaculairdere bestemming, misschien moet ik dit stiekem nog een keertje met opzet doen).

De kaart is leuk, maar de bucket-list tips zijn niet wauw. Ik zou er persoonlijk heel andere tips en aanraders op gezet hebben. Hoe dan ook het is een superleuk hebbeding en ook tof om als cadeau te geven. Je hebt ze trouwens in verschillende varianten: een rewritable map waar je vanalles op kan schrijven en weer kan uitvegen, de surfmap voor de sportievelingen onder ons, je hebt ze zelfs in blacklight (wel van een ander merk).

12735777_959390650802482_773050866_n

Wat: Awesome Maps – Bucketlist

Kostprijs: €25

Follow me on Bloglovin

https://www.bloglovin.com/blogs/kimpressions-14778009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *