Bear Bear Travel: Destination Unknown

 

bbt

Wie heeft het niet op zijn Bucket-list staan:

Een vogelpik-pijltje naar de wereldkaart gooien en gewoon vertrekken naar een onbekende bestemming. Wij hebben het geluk om over onze eigen touroperator beer te beschikken die dat allemaal regelt voor ons. Wat begon als een uit de hand gelopen weddenschap heeft ondertussen al twee edities op zijn palmares staan en deze traditie houden wij uiteraard zeer graag in ere. We prikken een datum die voor onze vriendenkring past, en “onzen beer” krijgt Carte Blanche.

Superfijn maar ook spannend, want wat moet er in die koffer? Waar gaan we naartoe? Etc.. Het speculeren kan beginnen. Zo curieus als we zijn pluizen we uiteraard alles uit, iedere tip die we krijgen wordt uitvoerig geanalyseerd. Een paar weken op voorhand worden we uitgenodigd voor een info-meeting. Hupla, weer een goed excuus om die beentjes nog eens onder tafel te schuiven. We krijgen een gepersonaliseerde goodie-bag met subtiele hints (flesje whiskey dat verwijst naar Dublin, wegwerp regenjas die verwijst naar het jammerlijke slechte weer op moment van onze afreis). Ook aan de hand van de reistijd en vluchturen kunnen we beginnen speculeren. Pas op de luchthaven komen we onze eindbestemming te weten. Telkens ontdekken we de stad op een originele manier waarbij ook wat Vrije tijd wordt voorzien, die we samen invullen. Benieuwd naar onze avonturen die we daar beleeft hebben? Klik op onderstaande links.

1st edition: Lees hier meer over Dublin

2nd edition: lees hier meer over Porto

Wij hebben onze eigen variant, maar ik kan iedereen aanraden om dit concept ook eens uit te proberen. Er zijn verschillende organisaties die het “Destination Unknown”-concept aanbieden.

Wat denken jullie? Staat dit ook op de bucketlist, of hebben jullie er reeds ervaring mee?

 

Follow me on Bloglovin

https://www.bloglovin.com/blogs/kimpressions-14778009

Een gedachte over “Bear Bear Travel: Destination Unknown

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *