Pot of dreams: De ideale spaartip voor jouw volgende droomvakantie

Hoewel reizen zowat het enigste is waar ik schaamteloos veel geld kan uitgeven, moet je het natuurlijk wel eerst op de rekening hebben staan.

 pod

Mijn favoriete spaarpot is de “Pot of dreams”. Je kan ze bestellen in alle soorten en kleuren en ze zijn super toepasselijk. “This money pot is for hopes and schemes to help you save for all your dreams.”, Zalig toch! Iedere keer je hier wat geld in gooit ben je weer wat dichter bij die nieuwe bestemming. Een mens zou er zin van krijgen om te sparen. hmm; overdrijven is ook een kunst natuurlijk. Er zit geen opening in; dus neen niet ffkes snel in zijn gat peuteren om naar de bakker te gaan! De enige manier om hem te legen is door hem kapot te slaan. Dit is een motivatie om iedere avond je broekzakken te legen (of die van je vriend terwijl hij ligt te slapen) en de pot te spijzen. Hoe sneller hij vol is, hoe sneller jij op nieuw avontuur kan trekken. Jammer van al dat moois, maar ik zorg er altijd voor dat ik al een nieuw exemplaar heb staan voor de daaropvolgende reis te sponseren.

 12499087_974097575998456_1619951592_o

Meet Piggy, geen pot of dreams. Maar dit varkentje is momenteel zijn buikje vol aan het eten voor ons. Wij gaan piggy slachten om naar IJsland te gaan. Hoe sparen jullie voor de volgende vakantie?

Follow me on Bloglovin

https://www.bloglovin.com/blogs/kimpressions-14778009

3 gedachten over “Pot of dreams: De ideale spaartip voor jouw volgende droomvakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *