Review emergency heat hand warmers

Via Ditverzinjeniet kreeg ik de emergency heat hand warmers toegestuurd die ik mocht uittesten op vakantie in IJsland. Een gletsjerwandeling leek mij het moment bij uitstek om de functionaliteiten van dit hebbeding op de proef te stellen. Hoewel het een goede deugd was om even op te warmen denk ik dat de handverwarmers beter hun werk doen in minder extreme omstandigheden. Ze bleven geen half uur warm zoals de handleiding beschrijft. Door het stalen plaatje te breken komt er onmiddellijk warmte vrij.

Ze komen in een set van twee, dus ik had ze beter niet alle twee tezamen gebruikt. Aangezien ze kunnen hergebruikt worden door ze in kokend water te leggen, besloot ik ze later opnieuw te testen. Tijdens een frisse avond aan onze campervan gebruikte ik ze opnieuw, en ja hoor…deze keer bleven ze heel lang warm. Praktisch hebbeding dus, dat zeker niet mag ontbreken op een koude winterse dag. Je kan ze hier bestellen. Benieuwd hoe ze werken?

Kijk snel even naar onderstaande video

>

Follow me on Bloglovin

https://www.bloglovin.com/blogs/kimpressions-14778009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *