Samenwerken

12822929_971785582896322_1189135508_o

Fijn dat u een samenwerking ziet zitten! Dat kan op verschillende manieren. Ik neem mijn lezers graag mee op mijn reisavonturen. Aangezien ik niet om een straffe uitspraak verlegen zit, deel ik met plezier enkele absurditeiten en occasionele perversiteiten die ik op mijn reizen heb meegemaakt. Graag deel ik tips & tricks en wil ik mensen aansporen om zo veel mogelijk van de wereld te ontdekken. Delen jullie dezelfde visie? Goed zo! Dan kunnen we onze visies bundelen.

Heeft u gewoon enkele vragen, bedenkingen of opmerkingen over mijn blog? Stuur me gerust een mail en ik doe mijn best om jullie zo snel mogelijk te antwoorden.

Gastblogger voor:

Op Cocktailicious deelt Caroline haar voorliefde voor cocktails met iedereen die thuis graag cocktails wil maken

(k)Impressions:

Kwalitatief fotomateriaal kan aangeleverd worden, want ik ben een top-fotografe in wording. Gewapend met mijn Nikon D5000 trek ik iedere maandagavond naar de avondles, om zo mijn reisavonturen voor eeuwig op de gevoelige plaat vast te leggen.

12788149_971785972896283_367477021_n

Mail me

mailen

Heb je een vraag? stuur me gerust een e-mail en dan antwoord ik zo spoedig mogelijk.

 

 

© Foto’s en teksten zijn door mij persoonlijk gemaakt en geschreven en het is niet toegestaan om deze te gebruiken zonder toestemming

Een gedachte over “Samenwerken

 1. Hallo Kim,

  Mijn naam is Natascha Pierlé, project manager van het vakantiesalon Antwerpen, dat zal doorgaan van 25 tem 28 januari 2018.

  Jaar na jaar bevestigt en verstevigt de beurs haar positie als de grootste en belangrijkste vakantiebeurs in Vlaanderen. De 39ste editie mocht meer dan 76.000 bezoekers verwelkomen en 400 exposanten. Via deze link vindt u onze presentatiedossier met meer informatie over de beurs in het algemeen en het bezoekersprofiel : pro.vakantiesalon-vlaanderen.com

  Volgend jaar vieren we de 40ste verjaardag van de beurs, dus gaan we er een feesteditie van maken met tal van nieuwigheden. 1 van die nieuwigheden zou een bloggerszone zijn.

  Zou u geïnteresseerd zijn om op onze beurs te komen staan en uw ervaringen te delen met onze bezoekers? In functie van uw beschikbaarheid kan u een of meerdere dagen komen. Wij zorgen voor een kant en klare stand, en hier zijn geen kosten aan verbonden.

  Als u nog vragen hebt, aarzel niet om mij te contacteren.

  Met vriendelijke groeten,
  Natascha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *