Win-actie: SUN 5

Win-actie (afgelopen)

Inmiddels staat mijn blog iets langer dan een maand online. Wat fijn dat jullie allemaal telkens opnieuw mijn verhalen lezen. Ik zit boordevol ideeën voor nieuwe posts maar wil jullie hierin natuurlijk ook betrekken. Hoe meer lezers, hoe meer vreugde natuurlijk en daarom wil ik mijn favoriete snel-bruin-crème weggeven. Wat moeten jullie hiervoor doen?

  1. Volg mijn blog op www.kimpressionsblog.com
  2. Deel deze post
  3. Zet in de comments hieronder of op Facebook waarover jullie graag een volgende post willen lezen
  4. And the winner is…..Geen vriendjespolitiek, de winnaar zal op 1 april gekozen worden via een randomizer

Een gedachte over “Win-actie: SUN 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *